مثلا گل رز رو چند بفروشیم خوبه؟

شفلرا schefflera

فیلتر ها
3 فیلتر فعال
از دسته های دیگر
محصولات
251 محصول
شفلرا با گلدان پلیمری پایه دار
شفلرا با گلدان پلیمری پایه دار
690,000 تومان
گیاه شفلرا
گیاه شفلرا
300,000 تومان
بونسای شفلرا
بونسای شفلرا
تماس بگیرید
09120284787
شفلرا
شفلرا
تماس بگیرید
09120284787
گل باما

گل آپارتمانی شفلرا

شفلرا (Schefflera) گیاه زیبا و پرطرفداری است که انواع مختلفی دارد. شناخته‌شده‌ترین نوع آن همان درخت چتری است. یکی از دلایل محبوب بودن این گیاه، نگهداری آسان از آن است. اما با این وجود نکاتی هست که در نگهداری از شفلرا باید مورد توجه قرار داد. هر چقدر هم نگهداری از آن ساده باشد نمی‌توانید به مراقبت از آن بی‌توجه باشید. 

(مطلب نگهداری از گیاه کروتون نیز می‌تواند برایتان مفید باشد.)

گونه‌های مختلف شفلرا، گیاهان گرمسیری فوق‌العاده‌ای هستند. این گیاهان دارای برگ‌های سبز، براق و بیضی شکل هستند که از روی ساقه‌ی مرکزی به زیبایی آویزان می‌شود و شبیه چتر به نظر می‌رسد. این گیاه آپارتمانی در خانه و در کنار سایر گیاهان گرمسیری رشد می‌کند و البته در فصل تابستان می‌توانید آن را به خارج از خانه هم منتقل کنید. در ادامه‌ی این مطلب در مورد گل آپارتمانی شفلرا و مراقبت و نگهداری از آن نکاتی را بیان می‌کنیم. اگر شما هم می‌خواهید این گیاه را داشته باشید به شما پیشنهاد می‌کنیم برای خرید و سفارش آنلاین گیاه شفلرا سری به گلفروشی اینترنتی گل باما بزنید.

(به مطلب نگهداری از گیاه زاموفیلیا نیز رجوع کنید.)

قیمت گل شفلرا

گل شفلرا نماد چیست؟

گل شفلرا به درخت پول و درخت شانس معروف است. در چین باستان در فنگ‌شویی شفلرا نماد کسب درآمد و نماد پیشرفت است. این گیاه مقاوم و سازگار با آب و هوا گرمسیری بوده در کشور تایوان هم بسیار محبوب است.

(مطلب نگهداری از گیاه فیکوس الاستیکا نیز می‌تواند برایتان مفید باشد.)

قیمت شفلرا

انواع شفلرا

انواع رایج گیاه شفلرا عبارت‌اند از:

1. شفلرا کوتوله (Dwarf/Schefflera arboricola):

شفلرا کوتوله گونه ای از شفلرا با برگ های کوچک، بیضی شکل و سبز رنگ بوده که می تواند تا 1 الی 1.2 متر در ارتفاع و عرض رشد کند. به این گیاه شفلرا چتر یا شفلرا اربوریکا (Schefflera arboricola) نیز گفته می‌شود. شفلرا کوتوله شامل گونه‌ ابلق نیز می‌شود که نگهداری از آن با نگهداری از شفلرا معمولی تفاوت چندانی ندارد و فقط نور بیشتری می‌خواهد. 

خرید گل شفلرا

2. شفلرا آلپین (Alpine/Schefflera alpina):

شفلرا آلپین گونه ای وحشی است که در دماهای پایین مقاومت بسیار بالایی دارد. ارتفاع این گیاه در داخل خانه می‌تواند به 1.5 الی 2 متر برسد.

قیمت گل شفلرا بزرگ

3. شفلرا کوچک  (Petite/Schefflera Petite):

شفلرا کوچک برگهایی با رنگ سبز تبره و سبز روشن دارد.

قیمت شفلرا سبز

4. شفلرا مادام اسمیت (Madame De Smet):

 شفلرا مادام د اسمیت برگهای سبز تیره داشته که رنگ سفید و طلایی هم در میان آنها دیده می‌شود.

قیمت گل شفلرا ابلق

5. شفلرا استرالیایی (Australia Umbrella Tree/Schefflera actinophylla):

شفلرا استرالیایی با برگچه‌های بزرگ و براق خود می‌تواند به یک درخت بزرگ تبدیل شود. این نوع گیاه با گونه‌های دیگر شفلرا تفاوت دارد و آن کشیده‌تر بودن برگ‌های شفلرا استرالیایی است.

6. شفلرا جفت (Amate):

شفلرا جفت برگ‌های براق داشته و در نور متوسط تا روشن رشد بهتری خواهد داشت.

قیمت گیاه شفلرا

7. شفلرا آرالیای دروغین (False Aralia/Schefflera elegantissima): 

در ابتدای رویش شلفرا آرالیای دروغین، برگ‌های آن دندانه دار و به رنگ شرابی یا مسی است اما در زمان بلوغ رنگ برگ‌ها به رنگ سبز تغییر پیدا می‌کنند.

انواع شفلرا

8. شفلرا طلای سبز (Green Gold/Schefflera Gold Capella):

دلیل نامگذاری این گونه به شفلرا طلایی بخاطر رنگ سبز و زرد طلایی برگ‌های آن است. رشد شفلرا طلای سبز بسیار سریع است.

شفلرا طلای سبز

9. شفلرا جینین (Janine):

شفلرا جینین بومی تایوان بوده و جز گونه‌های محبوب گیاه شفلرا است. این گیاه به رنگ کرم و سبز روشن بوده و فرم برگ‌های آن بسیار خاص است.

شفلرا جینین

10. شفلرا تایوانی (Taiwanese):

برگ‌های براق و تیره این گیاه شبیه پره‌های چرخ است که با ساقه‌های قرمز رنگ به زیبایی می‌درخشد.

شفلرا تایوانی

11. شفلرا ترینت (Trinette):

شفلرا ترینت انتخاب مناسبی برای داخل آپارتمان است و برگ‌های آن سبز همراه با رگه‌های کرم هستند.

شفلرا ترینت

12. شفلرا فرودین (Frodin/Schefflera heptaphylla): 

این گونه از گل شفلرا گیاهی دارویی است. البته در ادامه‌ی مطلب با خواص گل شفلرا نیز آشنا خواهیم شد.

شفلرا ابلق

شفلرا یکی از گیاهان آپارتمانی زینتی و محبوب است که با وجود نگهداری آسان، به توجه ویژه ای نیاز دارد. این گیاه زیبا در دو نوع ابلق و سبز وجود دارد و به دلیل فرم زیبا و چتر مانند برگها طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. همچنین شفلرا رشد نسبتا سریعی دارد و می‌تواند در یک زمان کم به یک درختچه زیبا تبدیل شود و خانه شما را سبز کند. برای اطلاع از قیمت گل شفلرا ابلق از گل فروشی گل باما دیدن کنید.

چطور از شفلرا مراقبت کنیم؟

نگهداری ساده و راحت از گیاهان آپارتمانی برای زندگی‌های پرمشغله یک نکته‌ی مهم است؛ گیاهی که نگهداری از آن آسان باشد و با کمی سهل‌انگاری از بین نرود، برای افرادی که بسیار پرمشغله هستند گلی از گل‌های بهشت است. شفلرا از آن نوع گیاهانی است که نگهداری از آن راحت است. تنها کافی است نور غیرمستقیم، گرما و رطوبت کافی را دریافت کنند تا به خوبی رشد کنند. در مناطقی که خیلی سرد است گرما از کف برای این گیاه بسیار مناسب است. برای پرپشت شدن و رشد بیشتر آن هم می‌توانید برگ‌های ساقه زده‌ی جدید را هرس کنید.

به طور کلی برای نگهداری از گیاه شفلرا به مکانی نورانی با تعادل دما نیاز دارید که البته دور از دسترس حیوانات خانگی و کودکان نیز باشد تا بتوانید از زیبایی بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید. در ادامه بیشتر در خصوص نگهداری از گیاه شفلرا صحبت خواهیم کرد.

(مطلب نگهداری از گیاه شفلرا نیز می‌تواند برایتان مفید باشد.)

نور مناسب برای گیاه شفلرا

یکی از نکات مهم در نگهداری از انواع گل‌های آپارتمانی نور مناسب است. گیاهان مختلف نیاز به میزان نور متفاوتی دارند. بعضی از آنها نور غیرمستقیم را بر نور مستقیم ترجیح می‌دهند و برای برخی دیگر منبع نور بسیار مهم نیست. شفلرا از آن دسته گیاهانی است که می‌تواند در نور کم زنده بماند اما عاشق نور است و نور روشن و غیرمستقیم را ترجیح می‌دهد. این گیاه حداقل باید روزی 4 ساعت نور غیرمستقیم و روشن دریافت کند تا بتواند زیبایی و طراوت خود را حفظ کند. 

در روزهای گرم تابستانی این گل را می‌توانید به تراس یا حیاط خانه‌ی خود منتقل کنید که در معرض روشنایی روز قرار گیرد اما آن را در مقابل نور مستقیم خورشید قرار ندهید. هرگز شفلرا را در آفتاب مستقیم و کامل قرار ندهید زیرا آفتاب شدید می‌تواند برگ‌های این گیاه را بسوزاند. در مقابل نور کم نیز باعث می‌شود گیاه ظاهر زیبای خود را از دست بدهد و فقط رشد قدی داشته باشد. 

(در وبسایت گل باما مدل های مختلفی از شاخه گل، سبد گل، باکس گل، دسته گل، جام گل و تاج گل را مشاهده خواهید کرد.)

خاک مناسب برای گیاه شفلرا

گیاه شفلرا برای رشد بهتر نیاز به خاک غنی و کمپوست مرطوب دارد. یک خاک گلدان شنی با زهکشی مناسب و PH اسیدی برای این گیاه ایده‌آل است. از کاشتن شفلرا در محلی که خاک بیش از حد مرطوب یا غرقاب می‌شود، خودداری کنید. بنابراین فراموش نکنید شفلرا را در خاکی با زهکشی مناسب بکارید و از وجود سوراخ زهکشی در زیر گلدان نیز اطمینان حاصل کنید. بهترین ترکیب خاک برای شفلرا ترکیبی از پیت ماس، کوکو پیت و ماسه است. 

(از مطلب نگهداری از گیاه یوکا نیز بازدید کنید.)

رازهای آبیاری شفلرا

اگر گل آپارتمانی شفلرا دارید باید توجه داشته باشید که آبیاری صحیح به سالم ماندن گیاه شما کمک می‌کند. در فصل رشد نیاز است هر هفته این گیاه را آبیاری کنید و بعلاوه برگ‌ها را مرتبا اسپری کنید. شاید بهتر باشد تا خشک شدن خاک گلدان صبر کنید و سپس آن را آبیاری کنید. اگر هوای داخل آپارتمان کاملا خشک است می‌توانید آب بیشتری به گیاه بدهید اما همیشه پیش از آب دادن به آن، رطوبت خاک را چک کنید و در صورت مرطوب بودن آن، آبیاری را به تعویق بیاندازید.

با این حال شفلرا از آن دسته گیاهان مقاومی است که در برابر کم‌آبی مقاوم است و با مقدار کنی آب در مدت زمانی طولانی زنده می‌ماند. 

(از مطلب نگهداری از گیاه دراسنا نیز بازدید کنید.)

آبیاری گیاه شفلرا در طول زمستان باید محدود باشد. گاهی اوقات افراد به این گل بیش از حد آب می‌دهند که این کار باعث از بین رفتن شفلرا می‌شود. برگ‌های زرد و افتاده نشان‌دهنده‌ی آبیاری بیش از حد شفلرا است. در زمستان اسپری کردن به شفلرا هم به افزایش کیفیت برگ‌ها و جلوگیری از خشک شدن آنها کمک می‌کند.

اگر حس کردید برگ‌های شفلرا بی‌حال و آویزان است، یعنی آبیاری آن کم است و زرد شدن برگ‌ها بدون رویش جدید، نشانه‌ی آبیاری زیاد شفلرا است. بنابراین بین آبیاری‌ها اجازه دهید خاک تا عمق چند سانتی‌متر خشک شده باشد.

(از مطلب نگهداری از گیاه سرخس نیز بازدید کنید.)

رطوبت مورد نیاز شفلرا

همانطور که قبلا اشاره کرده بودیم شفلرا گیاهی گرمسیری است و بنابراین به رطوبت و گرمای گرمسیری نیاز دارد و دما و محیط‌های خنک برای این گل مناسب نخواهد بود. گیاه آپارتمانی شفلرا را در مقابل سیستم‌های گرمایشی قرار ندهید. آبیاری کم یا محیط سرد باعث ریختن برگ‌های این گیاه می‌شود بنابراین افتادن برگ‌های شفلرا را جدی بگیرید. اگر تمام برگ‌های شفلرای شما ریخت و می‌خواهید گیاه خود را نجات دهید، در فصل بهار آن را به فضای بیرون منتقل کنید و به آن آب زیادی بدهید.

دمای مناسب نگهداری از شفلرا

اگر دمای محیط خانه برای خود شما مناسب است، نگران شفلرا نباشید چرا که این گیاه نیز می‌تواند دمای متعادل خانه را به خوبی تحمل کند. البته شفلرا یک گیاه گرمسیری و عاشق نور است و دمای بین 18 تا 27 درجه‌ی سانتی‌گراد برای آن می‌تواند مطلوب باشد.

این گیاه گرمسیری به سرما حساس است و نباید در معرض باد سرد کولر در تابستان یا دریچه‌ها و درب و پنجره‌ها در زمستان باشد چرا که سوز سرما نیز می‌تواند گیاه شما را آزار بدهد. برای نگهداری از گیاه شفلرا دمای متعادل خانه بدون نواسانات دمایی عالی است.

(مطلب آشنایی با آفت گیاهان آپارتمانی نیز می‌تواند برای شما مفید واقع شود.)

کوددهی به شفلرا

شفلرا نیاز به کوددهی ندارد اما اگر می‌خواهید به آن کود بدهید می‌توانید سالی یک بار به آن کود مایع بدهید. کوددهی شفلرا در فصل رشد می‌تواند به تغذیه‌ی خاک و رشد بهتر آن کمک کند. برای این کار از کود محلول در آب استفاده کنید و فقط در فصل رشد به آن کود بدهید. لازم به ذکر است کوددهی زیاد باعث پژمرده شدن شفلرا می‌شود. 

(در صفحه بنت قنسول، حسن یوسف، گیاه گل گندمی و گیاه برگ عبایی طیف متنوعی از گیاهان آپارتمانی با ارسال فوری در تهران موجود است.)

تعویض گلدان شفلرا

اگر تصمیم به تعویض گلدان شفلرا دارید، باید به سراغ گلدانی بروید که کمی از ریشه‌های آن بزرگ‌تر باشد. بعلاوه وجود سوراخ زهکشی روی گلدان نیز اهمیت زیادی دارد چرا که ماندن آب در خاک باعث غرقاب شدن ریشه‌ها و تاثیر منفی بر گیاه می‌شود. بنابراین گلدان شفلرا باید دارای منافذ زهکشی باز باشد تا آب اضافی به راحتی از آن خارج شود. 

دقت کنید که گلدان خیلی بزرگ تأثیر بدی بر روی رشد گیاه دارد. گلدان مناسب شفلرا گلدانی است درست در حد و اندازه‌ی ریشه‌های آن، نه آنچنان عمیق و نه آنچنان وسیع! گلدان خیلی عمیق و بزرگ بر روی رشد گیاه تأثیر منفی دارد.

(از صفحه برگ انجیری و کاج نیز دیدن کنید.)

تحت شرایط عالی، شفلرا خوب رشد می‌کند و تعویض کردن گلدان آن در صورتی که واقعا گلدان سابق جایی برای ریشه‌هایش ندارد و رشدش در فصل رویش کم شده، واجب می‌شود، در غیر اینصورت به تعویض گلدان اقدام نکنید که هر بار تعویض گلدان به گیاه شوک وارد می‌کند. برای نگهداری از گیاه شفلرا طبق توصیه باغبانان، در فصل رشد برای تعویض گلدان اقدام کنید. به همراه تعویض گلدان خاک گیاه را نیز نو کنید و بعد از تعویض گلدان شفلرا به آن آب دهید تا از زهکشی کامل خاک و گلدان مطمئن شوید.

(از محصولات صفحات کروتون و اگزالیس نیز دیدن کنید.)

تمیز کردن برگ‌های شفلرا

آیا می‌دانستید گرد و غباری که روی برگ گیاه می‌نشیند فرآیند فتوسنتز گیاه را کند می‌کند؟ بهتر است هر ماه یکبار، با استفاده از یک دستمال لطیف مرطوب، غبار روی برگ های گیاه شفلرا را تمیز کنید. به خاطر داشته باشید استفاده از دستمال آغشته به آب کافی است و نیازی به استفاده از روغن‌های براق کننده‌ی صنعتی نیست. این روغن‌ها باعث مسدود شدن سلول‌ها برگ شده و نفس کشیدن گیاه را با مشکل روبه رو می‌کند.

(صفحه سیکاس، یوکا و پپرومیا را از دست ندهید.)

آفات و بیماری گیاه آپارتمانی شفلرا

گیاه شفلرا معمولا دچار آفت و بیماری نمی‌شود اما در برخی مواقع ممکن است این مشکل هم پیش بیاید. نگهداری گیاه شفلرا در آپارتمان یک سری مشکلات خاص خودش را دارد. کنه‌های عنکبوتی و شپشک‌ها از رایج‌ترین آفاتی هستند که گیاه شفلرا را درگیر می‌کنند. به طور کلی در موارد سبک می‌توانید با شستن با آب آن را از بین ببرید. در صورتی که آلودگی بیش‌تر از حد معمول باشد نیاز به حشره‌کش پیدا خواهید کرد.

بعلاوه شفلرا مستعد شته زدن است که روی برگ‌های آن عسلک به جا می‌گذارد و باعث قهوه‌ای شدن برگ‌ها می‌شود. برای از بین بردن شته‌ها می‌توانید از اسپری‌های حشره‌کش مخصوص گیاه استفاده کنید. اگر شفلرای شما دچار آفت شد احتمالا به خاطر این است که یا نور و یا آب زیادی دریافت می‌کند.

(از صفحه زاموفیلیا نیز بازدید کنید.)

علت قهوه‌ای شدن برگ شفلرا

وجود حشره شپشک سپردار عامل قهوه‌ای شدن برگ شفلرا است. اگر تعداد آفات کم بود کافیست با تکه‌ای پنبه که آغشته به صابون یا الکل است، آفات را از روی گیاه حذف کنید. اما در صورت زیاد بودن آفات گل شفلرا از سموم حشره کش سیستمیک استفاده کنید.

(در گلفروشی گل باما انواع متنوعی از بنجامین موجود است.)

علت آویزان شدن برگ‌های شفلرا

این موضوع به خاطر تشنه بودن گیاه شفلرا می‌افتد. راه درمان آویزان شدن برگ شفلرا این است که گلدانتان را به مدت 15 دقیقه درون تشت پر از آب قرار داده و آبیاری آن را تنظیم نمایید.

(مطالعه مطلب گیاهان آپارتمانی کم نور را به شما پیشنهاد می‌کنیم.)

علت ریزش برگ‌های شفلرا چه چیزی می‌تواند باشد؟

گیاهان آپارتمانی مثل ما آدم‌ها نیاز به شرایط خاص خودشان دارند. شاید لازم باشد گاهی اوقات حواسمان به نیازهای آنها هم باشد. گیاهان زبانی برای بیان مشکلات و نیازهای خود ندارند اما این این مشکلات را با ظاهر خود به خوبی نشان می‌دهند. اگر ریزش برگ‌های گیاه شما زیاد است این گیاه دارد با شما صحبت می‌کند!

(از صفحه فیکوس بازدید کرده و انواع آن را در گلفروشی گل باما مشاهده کنید.)

علت ریزش برگ‌های شفلرا می‌تواند به خاطر مرطوب بودن بیش از حد خاک و حتی برعکس، خشک بودن بیش از حد خاک باشد. بعلاوه اگر اغلب اوقات گیاهتان را درون خانه جابجا می‌کنید و اجازه نمی‌دهید جای مخصوص خودش را داشته باشد و یا آن را در معرض گرما یا سرمای شدید قرار داده‌اید، ریختن برگ‌ها زبان شکایت این گیاهان آپارتمانی است.

( از صفحه پتوس نیز دیدن کنید.)

هرس کردن شفلرا

هرس کردن گیاهان روشی برای باطراوت‌تر نگه داشتن آنها است. در مورد گیاه شفلرا بهتر است هرس کردن در فصل بهار انجام گیرد. با وجود این، همیشه باید حواستان به گل باشد تا بخش‌های بیمار یا آویزان آن را جدا کنید. اصلاح گاه به گاه و درست نوک ساقه‌های گیاه به رشد شاخه‌های جدیدتر کمک می‌کند. شاخه‌های بلند را تا دو سوم آن کوتاه کنید اما در هنگام اصلاح، مطمئن شوید که قسمت بالاتر از جوانه‌ها را می‌برید.

برای هرس شفلرا از یک چاقوی تیز یا قیچی هرس تیز و استریل استفاده کنید و شاخه‌های مرده و بیمار یا شاخه‌های جوانی که باعث شلوغ شدن و بی‌نظمی شفلرا شده‌اند را جدا کنید. این کار را برای شکل دادن به ظاهر گیاه انجام دهید. 

(از محصولات صفحه بونسای نیز دیدن کنید.)

گلدهی گیاه شفلرا

از گیاه شفلرایی که در خانه و آپارتمان رشد می‌کند، نمی‌توان آنچنان توقع گل دادن داشت. چون معمولا گیاهان برای گلدهی نیاز به گرده‌افشانی دارند. اما گلدهی شفلرا که در فضای باز (تراس یا حیاط) نگهداری می‌شود، دور از انتظار نیست! شاید بخت با شما یار باشد و شکوفه‌های سفید و صورتی آن را دیدید.

گلدهی گیاه شفلرا در آپارتمان توقع زیادی است. اما اگر شرایط نگهداری گیاه شفلرا در آپارتمان خیلی عالی باشد، شاید با شکوفه‌های سفید و صورتی شما را شگفت زده کند.

نحوه‌ی تکثیر شفلرا

یکی از عادت‌های جذاب و شگفت‌انگیر خانواده‌ها هدیه دادن گل‌ آپارتمانی به یکدیگر است. معمولا افراد از یک گل قلمه می‌زنند و آن را در گلدان دیگری می‌کارند تا به کسی که این گیاه را دوست دارد، هدیه بدهند. برای تکثیر گیاه شفلرا هم روش‌های متفاوتی وجود دارد. می‌توانید از دانه، برگ و یا ساقه‌ی گیاه برای تکثیر آن استفاده کنید. اگر همه‌ی شرایط بر وفق مراد باشد گیاه سریعا ریشه می‌زند، مخصوصا در مورد روش قلمه‌زدن.

اگر می‌خواهید روش تکثیر گیاه شفلرا با برگ‌ها را امتحان کنید، لازم است برگی سالم و قوی را انتخاب کنید. حواستان باشد دم برگ آن را قطع نکنید چرا که این دم برگ بهش مهمی از تکثیر گیاه با برگ است و ریشه‌ها از همین قسمت رشد می‌کنند. وقتی که برگ را از گیاه جدا کردید آن را تا یک سانتی‌متر زیر خاک قرار دهید. این برگ به زودی ریشه خواهد زد و شفلرای جدید شما متولد می‌شود.
در مورد تکثیر شفلرا به وسیله‌ی قلمه زدن باید دقت کنید قلمه‌ها 11 تا 16 سانتی‌متری باید باشد. مابین بهار و اوایل تابستان درست زیر یک گره را برش بدهید. بخش بریده شده را یک سوم تا یک دوم زیر خاک قرار دهید و آن را در نور غیرمستقیم خورشید نگهداری کنید. گیاهان جدید وقتی تا 10 سانتی‌متر رشد کنند می‌توانند بارور شوند.

گل شفلرا سمی است؟

ممکن است این پرسش برای خیلی ها پیش بیاید که آیا گل شفلرا سمی است؟ بله. این گیاه بخاطر دارا بودن ماده خطرناک کلسیم اگزالات برای انسان و حیوانات از جمله گربه و سگ سمی است. خوردن برگهای گیاه شفلرا می‌تواند منجر به التهابات حفره دهانی، سوختگی شدید، التهاب دهان، زبان و لب‌ها، استفراغ، سرخوشی بیش از حد و دشواری در بلع شود. در نتیجه لمس آن مشکلی ندارد. این گیاه را از دسترس کودکان، گربه و سگ‌ها دور نگه دارید.

خرید گل آپارتمانی شفلرا از فروشگاه اینترنتی گل باما

شفلرا یک نوع گیاه آپارتمانی زیبا و سرسبز است که برگ‌های آن مثل یک چتر به نظر می‌رسند و البته به همین خاطر به آن گیاه چتری هم می‌گویند! برای کسانی که عاشق داشتن گل و گیاه آپارتمانی هستند و کنج سبز خود را می‌سازند، شفلرا یک انتخاب بی‌نظیر است. این گیاه بومی استرالیا و همینطور گینه نو است و نور روشن غیرمستقیم و رطوبت بیشتر را دوست دارد اما با وجود این در هر شرایطی به خوبی طاقت می‌آورد.
اگر شما هم گیاهی زیبا و کم دردسر می‌خواهید شفلرا انتخاب خوبی برای شماست. شفلرای زیبا و پرطراوت با وجود خود خانه‌ی شما را دل‌انگیزتر خواهد ساخت. گیاه شفلرا را می‌توانید از فروشگاه اینترنتی گل باما تهیه کنید و محو زیبایی‌های آن شوید.

ثبت سفارش تلفنی