مثلا گل رز رو چند بفروشیم خوبه؟

گل داوودی chrysanthemum

فیلتر ها
3 فیلتر فعال
از دسته های دیگر
محصولات
251 محصول
گل داوودی مینیاتوری
گل داوودی مینیاتوری مینیاتوری (دسته)
40,000 تومان
گل داوودی رشته ای
گل داوودی رشته ای رشته ای (دسته 10 تایی)
51,000 تومان
گل داوودی مینیاتوری دکمه ای
گل داوودی مینیاتوری دکمه ای مینیاتوری دکمه ای (دسته)
51,000 تومان
گل داوودی مینیاتوری مارگریتی
گل داوودی مینیاتوری مارگریتی مینیاتوری مارگریتی (دسته)
51,000 تومان
گل داوودی مهندسی
گل داوودی مهندسی مهندسی (دسته 25 تایی)
تماس بگیرید
09120284787
گل باما

خرید گل داوودی، یک گل تشریفاتی

گل داوودی بعد از گل رز، دومین گل مشهور در جهان است. 40 گونه وحشی و هزاران نوع گل داوودی وجود دارد. انواع مختلف آن می‌توانند از نظر اندازه، رنگ و تعداد گل های هر ساقه و حتی دوام گل های داوودی با یکدیگر متفاوت باشند. یک مطالعه انجام شده توسط NASA تأیید کرد که گل های داوودی به کاهش آلودگی هوا نیز کمک می‌کنند. در ادامه با 13 نوع مختلف گل داوودی و فواید سلامتی این گل آشنا می‌شویم.

گل داودی

قیمت گل داوودی

برای خرید گل داوودی و خرید انواع شاخه گل و گیاهان آپارتمانی، دسته گل و خلاصه انواع خدمات گل فروشی، گل فروشی آنلاین گل باما توانسته در بین گزینه‌های اینترنتی به یک گزینه جذاب تبدیل شود.
سری به سایت ما بزنید، حتی اگر اقدام به خرید هم نکنید می توانید رنج قیمت‌ها را بررسی کنید یا مدل‌های مختلفی از باکس گل و سبد گل را ببینید. برای خرید گل روز مادر، گل ولنتاین و یا گل تولد می توانید سراغی از ما بگیرید. شاید بتوانیم آنچه می خواهید برایتان فراهم کنیم.

گل داودی

گل داوودی نماد چیست؟

گل داوودی نماد مثبت نگری، شادی، زندگی طولانی، دوستی طولانی مدت، دوستی حقیقی، انرژی الهی و مثبت اندیشی، حیات ماندگار، وفاداری، ازخودگذشتگی و عشق می‌باشد. این گل در فرهنگ های مختلف نیز معانی مختلفی دارد؛ در فرهنگ ژاپن، گل داوودی نماد و تداعی‌گر خانواده امپراطوریست. در دوره ویکتوریا، نماد دوستی و آرزوهای خوب برای افراد است. در فرهنگ شرقی این گل نماد خوشبینی، لذت و شانس است. در فرهنگ ایرانی گل داوودی سفید نماد وفاداری به معشوق و نماد غم و اندوه است. گل داوودی قرمز نماد عشق و گل داوودی زرد نماد دوست داشتن‌های یک طرفه است.

گل داوودی نماد چیست؟

انواع گل داوودی

انواع گل داوودی از نظر رنگ، اندازه و خواص با هم تفاوت دارند. مشهور ترین انواع آن، گل داوودی بنفش،گل داوودی نارنجی، گل داوودی زرد، گل داوودی قرمز، گل داوودی مینیاتوری، داوودی تک گل، گل داوودی تیغ مانند، گل داوودی عنکبوتی، گل داوودی رفلکس و خمیده و گل داوودی قلم مویی است که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

(برای استعلام قیمت گل داوودی و همچنین گل‌های زیبا از قبیل گل آفتابگردان، گل شیپوری، گل ژربرا و گل آنمون به سایت گل باما مراجعه کنید.)

انواع گل داوودی

داوودی تک گل(کم پر)

داوودی تک گل(کم پر) به لطف گلبرگ‌های سفید و مرکز زردی که دارند بسیار شبیه به بابونه بنظر می‌رسند. تفاوت اصلی آنها اینا است که مرکز گل آنها کمی بزرگتر از مرکز گل در بابونه است و گلبرگ های آنها دارای فواصل یکسان در تمام دور آنها می‌باشند. این گل داوودی ها وقتی رشد می‌کنند به شکل بوته هستند و معمولا تا ارتفاع 90 سانتی متر قد می‌کشند، گرچه برخی انواع گوناگون کوچکتر هرگز به 30 سانتی متر هم نمی‌رسند.

(مطالعه مطلب انواع ساکلونت را به شما پیشنهاد می‌کنیم.)

داودی تک گل

گل داوودی تیغ مانند

همانطور که از اسمش پیداست، گل داوودی تیغ مانند، دارای گلبرگ‌های دراز و نوک تیز و تیغ مانند هستند. گلبرگ ها بسیار نازک بوده و برخی از آنها در رأس خود، پیاله شکل می‌شوند. در واقع، بعضی از گلبرگ ها می‌توانند بعلت لبه پیاله ای شکل تا حدودی شبیه به قاشق بنظر برسند. تعدادی از انواع گوناگون آن عبارتند از Lola که اندازه خیلی بزرگی تا حد گلبرگ گل های لوندر (اسطوخدوس) دارد، و Kings Delight که بسیار بزرگ بوده و سایه صورتی رنگ زیبایی دارد.

(از مطلب نگهداری از گیاه کروتون نیز بازدید کنید.)

گل داوودی تیغ مانند

گل داوودی عنکبوتی

گل داوودی‌های عنکبوتی دارای گلبرگ‌های دراز و نازک هستند و شباهت زیادی به پاهای عنکبوت دارند. گرچه گلبرگ‌ها طویل و لوله‌ای شکل‌اند اما اغلب جهات متفاوتی دارند، و اغلب تزئینی و چشمگیر به نظر می‌رسند. یکی از انواع آن، یعنی Evening Glow (درخشش عصرگاهی) گلبرگ هایی دارد که رنگ رزی تا برنزی دارند درحالیکه نوع Symphony (سمفونی) رنگ برنز تا زرد دارد. برخی انواع آن سفیدرنگ هستند. یک نوع دیگر به نام Chesapeake (چساپیک) حداقل 15 سانتی متر طول دارد و گلبرگ های آن خیلی ریز تا درشت هستند.

(مطلب نگهداری از گیاه شفلرا نیز می‌تواند برایتان کاربردی باشد.)

گل داوودی عنکبوتی

گل داوودی رفلکس و خمیده

گلبرگ‌های اکثر گل داوودی‌های رفلکس و خمیده یا به داخل و یا به خارج پیچیدگی دارند، به همین خاطر اینگونه نامگذاری شده‌اند. داوودی هایی که دارای خمیدگی نامنظم هستند، سرهای بزرگ و گلبرگ هایی نامنظم دارند، به همین دلیل تا حدودی ناسازگار و غیررسمی بنظر می‌آیند.

واریته گلدفیلد Goldfield مثالی از این نوع گل داوودی است که رنگ زرد طلایی دارد. اکثر گل داوودی های نامنظم و خمیده تا ارتفاع 17 سانتی متر رشد می‌کنند. نوع رسمی تر آن متشکل از خمیدگی های منظم است و شکل این گل ها منظم تر و رسمی تر بنظر می‌رسد. این نوع، همچنین بیشتر توپی شکل و فشرده است و آن را برای دوستداران گل داوودی بسیار جالب می‌کند.

(از مطلب نگهداری از گیاه فیکوس الاستیکا نیز بازدید کنید.)

گل داوودی رفلکس و خمیده

گلبرگ داوودی خمیده

در نهایت، داوودی های رفلکس، گلبرگ هایی دارند که از مرکز گیاه دور افتاده اند مانند Joyce Fountain. این نوع حاوی گلبرگ های قرمز زیبا با کمی رنگ زرد در مرکز است. این گل داوودی ها خمیدگی متوسطی دارند. در این گل ها، گلبرگ هایی کوچکتر خمیدگی نامنظم وجود دارد و معمولا طولشان کمتر از 15 سانتی متر است. یکی از مثال های گل داوودی با خمیدکی متوسط، Bob Dear نامیده می‌شود که رنگ زرد براق داشته و بسیار خیره‌کننده است.

(به مطلب پر بازدید انواع کاکتوس حتما سری بزنید.)

گلبرگ داوودی خمیده

گل داوودی قلم‌مویی

گل داوودی‌های قلم‌مویی (خارمانند)، گلبرگ های لوله ای شکل دارند که ریز اند و موازی با ساقه رشد می‌کنند. قطر آنها معمولا به بیش از 2 متر نمی‌رسد. این گلبرگ ها می‌توانند تخت، رو به پایین، یا حتی پیچدار باشند و در بعضی موارد، دقیقا شبیه به قلم‌موی نقاشی بنظر برسند. برای استفاده در اسپری ها خیلی خوب هستند و قد آنها به بیش از 5 سانتی متر نمی‌رسد.

(مطلب گیاهان آپارتمانی گلدار نیز می‌تواند برایتان جالب باشد.)

گل داوودی قلم‌مویی

عمر گل داوودی

زادگاه اصلی گل داوودی شرق آسیا، به خصوص کشورهای چین و ژاپن می‌باشد. انواع مختلفی اعم از بوته و درختچه‌های کوچک دارد. یکی از دلایل محبوبیت آن به خاطر اقتصادی بودن آن است. چرا که در میان گل‌های تجارتی، این گل هنگامی که بریده می‌شود هم طول عمر نسبتا زیادی دارد.

(مطلب گیاهان آپارتمانی لوکس را از دست ندهید.)

عمر گل داوودی

تکثیر گل داوودی

هم به عنوان یک گیاه آپارتمانی در گلدان و هم به عنوان گل باغچه ای، گل داوودی در سال های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است. روش تکثیر این گل محبوب از طریق قلمه زدن است و قلمه ها با طول 7-8 سانتیمتر از شاخه اصلی تهیه می‌شود، هنگام جدا کرد قلمه ها، باید روی شاخه اصلی، دست کم 2 تا 3 برگ برای رشد وجود داشته باشد. قلمه های را در بستری مخلوطی از ماسه و یا پرلیت، در عمق 5 سانتیمتری خاک بکارید. قلمه ها بعد از 2 هفته ریشه می دهند، زمانی که طول ریشه ها به 2 سانتیمتر رسید باید در گلدان کاشته شوند. محل کاشت گل داوودی باید مرطوب و آفتابی باشد.

(از مقاله راه‌های از بین بردن هزار پا در گلدان هم بازدید کنید.)

تکثیر گل داوودی

کاشت گل داوودی و مزایای آن

برای کاشت گل داوودی سه گزینه پیش رو دارید: هم میتوانید از بذر آن استفاده کنید، هم از ریشه قدیمی‌ای که هنوز دارای بخش‌های سالم است استفاده کنید و هم یک گیاه جوان داوودی را خریداری کنید و آن را به باغچه منتقل کنید.

گل داوودی را می‌توانید به راحتی در گلدان بکارید و در خانه از آنها نگهداری کنید. این گل ریشه چندان عمیقی نداشته و نیازی به کاشته شدن در باغچه ندارد. اما این نکته را در نظر داشته باشید که گلدان گل داوودی را حتما در معرض نور خورشید و هوای آزاد باید قرار دهید.

کاشت گل داوودی و مزایای آن

مراحل کاشت گل داوودی

اگر تصمیم دارید گزینه اول را انتخاب کنید و بذر گل داوودی را بکارید باید این مراحل را طی کنید:

  • قبل از کاشت، بذرها را به مدت 24 تا 48 ساعت در آب ولرم خیس کنید.
  • بستر مناسبی از خاک برگ، شن، کوکوپیت و پرلیت بسازید.
  • بذرها را با فاصله از هم در خاک قرار دهید و رویی آن ها را با حدود 5 میلی متر خاک بپوشانید. با اسپری آب خاک را مرطوب کنید.
  • تا زمان جوانه زدن رطوبت خاک را حفظ کنید. برای حفظ رطوبت می توانید یک نایلون پلاستیکی شفاف روی بذرها بکشید.
  • بعد از 10 تا 14 روز می توانید شاهد جوانه زدن بذرها باشید. بعد از جوانه زنی کم کم نور گیاه را بیشتر کنید و بعد از چند روز به گلدان های موردنظر انتقال دهید.

مراحل کاشت گل داوودی

بذر گل داوودی

فصل پاییز اقدام به کاشت بذر گل داوودی کنید تا در بهار و تابستان شاهد شکوفاشدن و زیبایی بی نظیر باغچه خود باشید. گل داوودی در فصل پاییز و زمستان خود را آماده رشد و باروری کرده و با فرا رسیدن بهار و تابستان شکوفه‌های زیبا و رنگارنگی باز می‌کنند که زیبایی باغچه شما را چند برابر می‌کنند.

گل‌های داوودی به دلیل قیمت ارزان، مقرون به صرفه هستند و به راحتی می‌توانید آنها را خریداری کنید و از طریق قلمه زنی آنها را تکثیر کنید تا با کمترین هزینه باغچه خود را زیبا و رنگارنگ کنید همچنین نگهداری از گل داوودی آسان است و نیاز به زحمت زیادی ندارد. گل‌های داوودی با وجود قیمت کم در رنگ‌های متنوعی شکوفه می‌دهند و گاهی حتی روی یک شاخه گل‌هایی با رنگ های متضاد و چند رنگ رشد می‌کنند که زیبایی منحصر به فردی به باغچه شما می‌دهند.

بذر گل داوودی

روش نگهداری گل داوودی

کاشتن گل‌های داوودی که بعنوان یک هدیه به شما اهدا شده و در گلدان آب قرار گرفته اند. بجای این کار، بدنبال گیاهانی باشید که در خزانه رشد کرده اند و آماده کاشت فوری هستند. داوودی ها در مقایسه با سایر گل و گیاهان بیشتر مواد معدنی جذب می کنند، پس تا جایی که می‌توانید آنها را تغذیه کنید.

(پیشنهاد می‌کنیم مطلب نگهداری از گیاه یوکا را از دست ندهید.)

روش نگهداری گل داوودی

نور مناسب گل داوودی

داوودی را در مکانی قرار دهید که نور زیادی دریافت کند. مواظب باشید که نور مستقیم و بیش از حد باعث سوختن گیاه می‌شود.

نور مناسب گل داوودی

دمای مناسب گل داوودی

سرما برای آن مطلوب نیست. پس داوودی را در فصل سرما به مکان گرمتری ببرید.

دمای مناسب گل داوودی

آبیاری گل داوودی

هر گاه سطح خاک کاملا خشک شد، به آن آب بدهید و در فصل رشد بیش از سایر فصول به آب نیاز دارد. بهتر است بدانید وقتی گل دهی داوودی به پایان رسید، حدود 20 سانتی متر از شاخه اصلی گیاه را کوتاه کنید. اینگونه با انرژی بیشتری برای سال بعد آماده می شود.

آبیاری گل داوودی

خاک مناسب گل داوودی

ترکیب خاک باغچه و کود دامی یا ترکیب خاک لوم و شن بهترین گزینه‌ها برای گل داوودی است. خاک داوودی نباید قلیایی باشد چراکه باعث زرد شدن برگ ها و انتهای ساقه ها می شود؛ کافیست خاک آن سبک و دارای مقدار کمی PH اسیدی باشد.

خاک مناسب گل داوودی

کوددهی گل داوودی

برای تقویت گیاه از کودهای ازت و پتاس دار استفاده کنید. این کودها به گلدهی بهتر کمک می کنند. اگر در باغچه گل داوودی کاشته اید برای تقویت آن کود دامی پوسیده به خاک اضافه کنید. در کل انواع مختلف داوودی نیازهای تغذیه ای متفاوتی دارند که قبل از مصرف کود باید از آن آگاه باشید. بعد با توجه به نوع داوودی از کود مناسب استفاده کنید.

کوددهی گل داوودی

نحوه هرس گل داوودی

بطور کلی فلسفه هرس کردن این است که شاخه های گیاه زیاد و منشعب نشود چون در آن صورت تعداد گل ها بیشتر می شود اما اندازه آن ها کوچکتر از حالت عادی است. طبیعتا گل داوودی هم از این قاعده مستثنا نبوده و به هرس کردن احتیاج دارد تا گل‌هایی بزرگ و حجیم داشته باشد.

نحوه هرس گل داوودی

گلدهی گل داوودی

بیشتر انواع داوودی روز کوتاه هستند و در پاییز و زمستان گل می دهند. البته انواع روز بلندی هم هستند که گلدهی شان در تابستان است. امروزه در گلخانه ها با کم و زیاد کردن طول روز(روشنایی) برای گیاه آن را وادار به گلدهی در زمان معین می کنند.

گلدهی گل داوودی

نگهداری گل داوودی در زمستان

گیاهان در فصول سرد سال به مراقبت احتیاج دارند که یکی از موارد آن حفظ ثبات دمای خاک است. برای حفظ ثبات دمای خاک گل داوودی در زمستان می‌توانید از مالچ استفاده کنید. به محض رسیدن سرما و یخبندان به پای گل‌ها یک لایه مالچ اضافه کنید تا دمای خاک را تنظیم کند و از یخ زدگی و پوسیدگی ریشه گل‌ها جلوگیری کند.

(در فصل زمستان به دلیل یخ زدگی و ذوب مکرر ممکن است ریشه‌ها دچار پوسیدگی شوند و از بین بروند.)

نگهداری گل داوودی در زمستان

گل داوودی در گلدان

در صورت کاشت در ظرف(گلدان) از آنها انتظار قوی و سالم بودن داشته‌ باشید. این امر به این خاطر است که وقتی گل داوودی در گلدان قرار دارد، ریشه های آن آنطور که باید و شاید تحت حفاظت قرار نمی‌گیرد، این یعنی در اینصورت باید آنها را یکساله در نظر گرفته و سال بعد مجددا آن را بکارید.

(از مطلب نگهداری از گیاه سانسوریا نیز بازدید کنید.)

سرشاخه زنی داوودی هایتان را فراموش کنید. در ارتفاع 15سانتی متر و مجددا در ارتفاع 26 سانتی متر، نوک شاخه ها را بزنید تا آنها را فشرده تر کنید و مرحله نا منظمی که دقیقا پیش از باز شدن شکوفه هایشان رخ می‌دهد را پشت سر بگذارید.

اگر داوودی ها را در بهار بکارید مثل این است که گل های چند ساله دیگرتان را هم کاشته باشید، زمانی که شروع به گل دهی کنند ارزش کارتان را به چشم خواهید دید.

(در مطلب نگهداری از گیاه زاموفیلیا نکاتی کاربردی در خصوص نگهداری از این گیاه بیان شده است.)

گل داوودی در گلدان

نحوه درست کردن چای گل داوودی

فقط مقدار مناسبی گل را در یک ظرف دربسته (قوری) پر از آب جوش قرار داده و اجازه بدهید به مدت تقریبی 10 دقیقه دم بکشد. تولید چای در قوری یا ظرف دربسته بشما اجازه می‌دهد که روغن های اسانس حاصله را حفظ کنید. البته، اگر کپسول گل داوودی را پیدا کردید، تنها کاری که باید انجام دهید پیروی از راهنمایی ها روی درب بطری و استفاده از کپسول طبق این دستورالعمل ها می‌باشد.

نحوه درست کردن چای گل داوودی

خواص گل داوودی

این خصوصیات عبارتند از خاصیت آنتی‌باکتریال، ضد التهاب، آرامبخش، تب بر، معطر، کبدی، کاهنده حرارت، و کاهنده فشار خون.

ویتامین‌های موجود در گل داوودی

ویتامین‌های موجود در گل‌های داوودی عبارتند از: کلسیم، بتاکاروتن، منیزیم، پتاسیم، آسکوربیک اسید، روغن های ضروری، فیبر، آهن، ویتامین C، ریبوفلاوین، نیاسین، و فولاسین.

خواص گل داوودی

چای گل داوودی می‌تواند:

چای گل داوودی کمک می‌کند بدون اثرات جانبی که ممکن است سایر داروها، بویژه درمان‌های تجویزی داشته باشند، به شما حس بهتری بدهد. برای مثال، چای درست شده با داوودی هیچ کافئینی ندارد، پس از حالت عصبی، نگرانی یا تنش رنج نخواهید برد.

دمای بدن شما را پایین بیاورد، که دقیقا همان چیزی است که در زمان ابتلا به تب یا حتی مشکلات سینوسی یا گرمازدگی به آن نیاز دارید. اگر دندان درد یا دردی در لثه های خود دارید، چای گل داوودی می‌تواند در تسکین درد به شما کمک کند.

به بهبود جوش، آکنه و سایر مشکلات پوستی کمک کند.

(مطالعه مطلب تاثیر موسیقی بر رشد گیاهان را به شما پیشنهاد می‌کنیم.)

کبد شما را سم‌زدایی کند که شما را در کل، سالمتر کرده و همچنین میزان کلسترول شما را پایین می‌آورد.

مغز را جوانسازی کرده و حواس را هشیار ‌سازد. این امر به این علت است که چای گل داوودی تمام حواس شما را تحریک کرده و در عین حال اعصاب شما را آرام می‌کند.

به بهبود خشکی و خارش در چشم ها کمک ‌کند.

به تسکین مشکلات گوارشی کمک کند. این چای می‌تواند تعداد زیادی از مشکلات هضمی شما را حذف کرده و درد شما و مشکلات شکمی را کمتر کند.

به بهبود واریس رگ‌ها کمک کند.

به رفع انسداد سرخرگ ها کمک کند و سلامت کلی قلب شما را بهبود بخشد.

بعلت دارا بودن سطوح بالای ویتامین C و ویتامین A، به تقویت سیستم ایمنی شما کمک کند.

(مطلب نگهداری از گیاه پتوس را از دست ندهید.)

چای گل داوودی می‌تواند:

نکات تکمیلی پیرامون گل داوودی

همانند سایر گیاهان و درمان های طبیعی، هیچکس نباید بدون اینکه ابتدا با یک پزشک متخصص صحبت کند از چای گل داوودی استفاده کند، بخصوص اگر نسخه خاصی را استفاده می‌کنید یا شرایط پزشکی خاصی دارید.

گرچه هیچ اثر جانبی حتی برای افرادی که از درمان های دیگر استفاده می‌کنند، شناخته نشده است اما امن تر است که پیش از نوشیدن چای گل داوودی یا خوردن کپسول های آن با یک پزشک مشورت کنید.

(مطلب نگهداری از گیاه حسن یوسف را از دست ندهید.)

نکات تکمیلی پیرامون گل داوودی

بیماری های گل داوودی

قارچ ها عمده ترین بیماری گل داوودی هستند. آن ها باعث ایجاد لکه هایی لزج بر روی گیاه همچنین باعث پوسیده شدن بافت گل داوودی می‌شوند. زردی برگ ها و رشد کم گیاه هم بدلیل حمله قارچ ها است. برای مبارزه با قارچ ها باید برگ های زرد و پوسیده از گیاه جدا شوند و فضای مناسب در بین شاخه و برگ گل داوودی به وجود آوریم تا هوا در جریان باشد. چون جریان هوا باعث خشک شدن رطوبت بین شاخ و برگ ها می شود.

از دیگر آفات گل داوودی می‌توان به شته ها و برگ خواران اشاره کرد. اگر سطح زیرین برگهای داوودی مملو از تارعنکبوت باشد، باید با پارچه تمیزی که مرطوب است آن پاک کنید و یا هر دو هفته یکبار با سم کنه کش گیاه را سمپاشی کنید.

(مطلب آفت کنه تار عنکبوتی را در وبلاگ گل باما از دست ندهید.)

بیماری های گل داوودی

سمی بودن گل داوودی

اگر قصد خرید گل داوودی را دارید حتما به این نکته توجه کنید که تمام بخش‌های داوودی برای حیوانات خانگی سمی است و در صورت خورده شدن، باعث ایجاد التهابات گوارشی و عوارض خطرناک خواهد شد.

سمی بودن گل داوودی

ثبت سفارش تلفنی